Tinga kanin

Under 'Till salu' hittar du både ungar och vuxna kaniner till salu. Om du hittar någon kanin som du vill veta mer om eller tinga så kontakta mig, helst via mail. Berätta gärna lite om dig själv och din erfarenhet av kaniner. Är du under 18 år ansvarar dina föräldrar för kaninen och måste därför ta kontakt med mig.
När du vill tinga en kanin från mig så tar jag 100 kr i reservationspeng. Dessa pengar ska finnas på mitt bankkonto inom fem dagar, annars är kaninen fri att tingas av någon annan. Reservationspengen är dels en trygghet för mig som säljare att du som köpare hämtar kaninen när den är leveransklar och även en trygghet för dig som köpare att kaninen därmed är delbetalad och garanterat reserverad till just dig. Om du skulle ångra dig och inte vill köpa kaninen efter att reservationspengen är betald så tillfaller denna säljaren och betalas inte tillbaka. När du hämtar kaninen ska resten av summan betalas, reservationspengen dras då naturligtvis av från totalsumman.

Ingår vid köp

- Faktamapp med härstamningsbevis
- Köpeavtal
->Läs här
- Övergångsfoder
- Bettfelskontrollerad och kloklippt kanin
- Skötselråd
- Bokningsgaranti:
Om en bokad kaninunge innan hämtning skulle uppvisa tecken på sjukdom eller medfödd defekt, erbjuds du en likvärdig unge. Finns inte detta att erbjuda, betalas tingningsavgiften tillbaka.
- Kaningaranti: Om en såld kaninunge avlider inom 4 veckor efter köpet på grund av genetiskt fel erbjuds du en likvärdig kaninunge. Om ingen unge finns tillgänglig betalas halva köpesumman tillbaka. Gäller ej vid misskötsel - dödsorsak skall kunna styrkas med veterinärintyg.
- Återlämningsgaranti: Du kan lämna tillbaka kaninen du köpt direkt från mig så länge den är frisk och i mån av plats, om du får ändrade förutsättningar och inte kan ha den kvar. Dock ej mot återbetalning. Om jag för stunden skulle ha platsbrist så gäller återlämningsgarantin mot att kaninen får en bur med sig.
- Livslång support: Du kan alltid höra av dig till mig om du vill ha tips och råd.

Leverans

Kaninungarna är leveransklara vid 8 veckors ålder. Ni är alltid välkomna hem till mig för ett besök eller hämtning av kanin. Annars brukar leverans gå att ordna med olika kontakter i hela Sverige, och även utomlands. En leveranspeng brukar tas ut då, lite olika på vem som levererar och hur långt.

 

Varmt välkomna att höra av er om ni har frågor eller funderingar!